Уже пʼятеро постраждалих в Печерському районі: рятувальники розбирають завали

Уже пʼятеро постраждалих в Печерському районі: рятувальники розбирають завали

Кількість постраждалих в результаті ранкового удару балістикою по Києву знову зросла. На цю годину відомо про п'ятьох травмованих, двох з яких ушпиталили. 

"Станом на зараз можемо сказати, що в Подільському районі сталось влучання у триповерхову будівлю спортивної зали. Рятувальники проводять аварійно-рятувальні роботи та розбирають завали. На місці залучені працівники Нацполіції, медики, а також Червоний Хрест. Попередньо була інформація, що під завалами можуть знаходитися люди, наразі рятувальники обстежують всі приміщення та прилеглі будинки на наявність постраждалих", - прокоментував ситуацію в ефірі марафону "Єдині новини" речник ДСНС у Києві Павло Петров. 

Вулиця, на якій розташована постраждала будівля перекрита і це триватиме до завершення робіт екстрених служб. 

Нагадаємо, російське окупаційне військо 25 березня 10.30 здійснило чергову ракетну атаку на Київ. Для атаки ворог застосував балістичне озброєння, випустив дві ракети. ППО впоралось з повітряним нападом на 100%, падіння уламків зафіксовані в Печерському, Солом'янському, Дніпровському, Голосіївському та Дарницькому районах міста.

  • Печерський район: руйнувань зазнала триповерхова будівля спортзали.
  • Дарницький район: понівечено приватне домогосподарство,
  • Голосіївський район: уламки виявили на території лісосмуги.

Як писав "Ми-Україна" раніше, окупанти в тимчасово окупованому Маріуполі руйнують історичну пам'ятку V тисячоліття до н.е. - курган Дід. Радник міського голови Петро Андрющенко опублікував фото та відео, на яких видно, як екскаватори, які належать російським військам, руйнують цю цінну історичну споруду.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.