В чергах на українсько-польському кордоні стоять близько чотирьох тисяч вантажівок

В чергах на українсько-польському кордоні стоять близько чотирьох тисяч вантажівок

Станом на 28 грудня на українсько-польському кордоні в чергах стоять близько чотирьох тисяч вантажівок. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

За словами речника Держприкордонслужби Андрія Демченка, що наразі польські перевізники блокують три КПП - "Рава-Руська-Гребенне", "Краківець-Корчова", "Ягодин-Дорогуськ". 

"За інформацією польських прикордонників станом на ранок 2630 вантажівок перебувають у чергах на цих трьох напрямках у бік України. Найбільше з них – 1200 навпроти Ягодина… 24 грудня зранку був розблокований рух на напрямку пункту пропуску "Шегині-Медика", але черги ще залишаються – 1000 вантажівок очікують", - зазначив він.

Нагадаємо, що на виїзд з України стоять 25 автобусів, 312 вантажівок та кілька десятків авто. Найбільші черги зафіксовані на кордоні з Польщею.

Як писав "Ми-Україна" раніше, блокада українського кордону невдовзі припиниться. Уряд наблизився до можливості розблокувати всі прикордонні переходи з Україною

 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.