В МВС підбили підсумки ракетної атаки по Україні: п'ять людей загинули, 40 постраждали

В МВС підбили підсумки ракетної атаки по Україні: п'ять людей загинули, 40 постраждали

В МВС підбили підсумки ракетної атаки по Україні станом на 08:45 - п'ять людей загинули, 40 постраждали. Про це повідомили у пресслужбі.

В Києві внаслідок ракетного удару виникли пожежи в Святошинському, Солом’янському та Печерському районах. Одна людина загинула, є постраждалі цивільні. Пошкоджені дві багатоповерхівки, приватна будівля, автомобілі.

В Київській області постраждали три людини. Рятувальники працюють в Бучанському районі, пошкоджені два багатоповерхові будинки, приватний будинок, господарчі споруди та автомобілі.

На Дніпропетровщині внаслідок атаки по Павлограду одна людина загинула, одна - травмована.

В Харкові росіяни поцілили у два багатоповерхові будинки - загинули три людини, близько 30 постраждали.

Нагадаємо, у Харкові внаслідок ранкового ракетного удару 23 січня вже відомо про двох загиблих. Обидві жертви російської агресії - жінки.

Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що крім загиблих відомо про кількох поранених внаслідок прильоту у житловий будинок. Серед госпіталізованих є дівчинка 10 років.

Як писали "Ми-Україна" раніше, через активність російської авіації та запусків ракет по українських містах 23 січня 2024 року Польща підняла в небо свою бойову авіацію. Про це повідомило в соцмережі X Оперативне командування ЗС Польщі.

Таким чином влада хоче уникнти не бажаних "зальотів" снарядів на її територію. 

 

 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.