В Одесі та Миколаєві - вибухи: окупанти обстріляли "шахедами"

В Одесі та Миколаєві - вибухи: окупанти обстріляли

Ввечері та у ніч на 8 лютого російські окупанти запустили ударні БПЛА типу "шахед" та обстріляли України, в Одесі та Миколаєві лунали вибухи. Про це повідомили Повітряні сили ЗС України.

"БПЛА в північній частині Херсонської області, курс північно-західний", - написали в Повітряних силах.

О 00:20 з Чорного моря окупанти запустили чотири групи ударних безпілотників.

"БПЛА на межі Київської, Черкаської та Вінницької областей, курс західний/північно-західний", - пишуть в Повітряних силах.

За даними ОВА, в Одесі є пошкодження цивільної інфраструктури - постраждали недобудована багатоповерхівка та будівля навчального закладу. На щастя, без загиблих та постраждалих.

У Миколаєві, попередньо, постраждав басен. Також обійшлося без постраждалих.

Нагадаємо, протягом доби 7 лютого на фронті відбулося 80 бойових зіткнень, ворог намагався 74 рази штурмувати позиції Сил оборони. Про це повідомляють у вечірньому зведенні Генштабу.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Київській області від рук російських окупантів зросла кількість постраждалих. Про це повідомив очільник Київськоїї обласної військової адміністрації Руслан Кравченко. 

За його словами, поранення отримало троє мирних жителів.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.