В окупованій Волновасі росіяни вбили місцеву родину, зокрема двох дітей

В окупованій Волновасі росіяни вбили місцеву родину, зокрема двох дітей

У тимчасово окупованій Волновасі Донецької області росіяни вбили дев'ять людей, зокрема ученицю четвертого класу і хлопчика дошкільного віку.

Про це повідомив омбудсман Дмитро Лубінець.

За попередніми даними, окупанти застрелили родину Капканець — вони святкували вдома день народження і відмовилися віддавати своє житло окупантам з Чечні.

Нагадаємо, окупанти вдарили по Новобериславу на Херсонщині - постраждалий чоловік помер у лікарні. рф вдарила з артилерії. Травми отримав 46-річний місцевий житель, який під час прильоту знаходився на вулиці. Його у важкому стані госпіталізували - у пораненого була вибухова і відкрита черепно-мозкова травми, осколкове поранення голови.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Харкові в результаті обстрілів росіян було знищено 70% комунальних автобусів, половину трамваїв (50%), та понад чверть тролейбусів (більше 25%).

Внаслідок обстрілів зазнали зруйнувань 70% автобусів комунального транспорту, 50% трамваїв і понад чверть тролейбусів. Крім того, пошкоджено 35 кілометрів контактної мережі та майже половину усіх доріг в Харкові.

Тим не менше, не зважаючи на ці руйнування, Терехов зазначив, що міський громадський транспорт продовжує функціонувати, і проводяться роботи з відновлення дорожнього покриття.

 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.