Велика Британія розпочала переговори з Україною щодо партнерства на 100 років

Велика Британія розпочала переговори з Україною щодо партнерства на 100 років

Очільник МЗС Великої Британії Девід Кемерон під час візиту до Києва розпочав переговори з Україною щодо 100-річного партнерства. Про це повідомило Посольство Великої Британії в Україні.

Девід Камерон, який сьогодні перебуває в Україні розпочав переговори з Україною щодо 100-річного партнерства – нової угоди, яка побудує міцні зв’язки між нашими двома країнами у всьому спектрі стосунків: від торгівлі, безпеки та оборони, до науки та технологій, освіти, культури та багато іншого.

"Міністр розпочав переговори з Україною щодо 100-річного партнерства – нової угоди, яка побудує міцні зв’язки між нашими двома країнами у всьому спектрі стосунків: від торгівлі, безпеки та оборони, до науки та технологій, освіти, культури та багато іншого", - повідомили там.

Також міністр підтвердив надання 36 мільйони фунтів допомоги для енергетичної інфраструктури України, включно з 20 мільйонів фунтів екстреного фінансування для відновлення після нещодавньої хвилі атак на критичну інфраструктуру України та ще 16 для переможців конкурсу інноваційних проєктів Innovate Ukraine.

Нагадаємо, за процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора України повідомлено про підозру чотирьом громадянам України за фактами несанкціонованого втручання в роботу автоматизованих платіжних систем та крадіжки коштів іноземних громадян. Про це повідомляє пресслужба ОГП. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, Чехія не повертатиме українців призовного віку на батьківщину у разі прийнятті нового закону про мобілізацію. Про це повідомив міністр закордонних справ Чехії Ян Ліпавський.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.