Вибухи в Криму: командувач Повітряних сил натякнув на результативний удар по аеродрому Бельбек

Вибухи в Криму: командувач Повітряних сил натякнув на результативний удар по аеродрому Бельбек

Командувач Повітряних сил Збройних сил України Микола Олещук прокоментував вибухи у окупованому Криму. Зокрема він натякнув на результативний удар по аеродрому Бельбек.

"А ви знали, що у складі Повітряних сил Збройних сил України є 204-та Севастопольська бригада тактичної авіації Так от, її штатне місце базування - аеродром Бельбек! Українські авіатори обов’язково повернуться додому на рідне летовище. А наразі дякую усім, хто долучився до очищення Криму від російської присутності!" - зазначив Олещук.

Нагадаємо, вдень 31 січня у окупованому Севастополі пролунали вибухи, які було чутні у різних районах. Також повідомлялося про вибухи у Джанкойському та Нижньогірському районах, у Гвардійському та в районі аеродрому Бельбек. Окупанти заявили про роботу ППО на півострові.

Як повідомляли "Ми-Україна", керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов висловив сподівання, що цього року Кримський міст буде знищено. Він наголосив, що Кримському мосту вже пора закінчувати своє існування.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.