Внаслідок нападу ХАМАС загинув відомий ізраїльський футболіст Ліор Асулін

Внаслідок нападу ХАМАС загинув відомий ізраїльський футболіст Ліор Асулін

Внаслідок нападу ХАМАС на Ізраїль у суботу, 7 жовтня, загинув відомий ізраїльський футболіст Ліор Асулін. Йому було 43 роки.

Про це повідомила пресслужба футбольного клубу "Хапоель Тель-Авів" на сторінці в Instagram. Як зазначається, колишній гравець клубу був на музичному фестивалі, який проходив за кілька десятків кілометрів від кордону із Сектором Газа.

Протягом багатьох годин Асулін вважався зниклим безвісти, а пізніше стало відомо, що він загинув на вечірці в Раїмі. Його тіло було знайдено та ідентифіковано.

Ліор Асулін за час своєї футбольної кар'єри, яка завершилася в 2017 році, грав у складі багатьох місцевих клубів. Зокрема, він грав у Маккабі Херзлія, Маккабі Петах-Тіква, Бней Сахнін, Бейтар, Бней Єгуда, Хапоель Тель-Авів, Хапоель Беер-Шева, Хапоель Ашкелон тощо. Також він був учасником кіпрського футбольного клубу Аполлон.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, кількість загиблих внаслідок атаки терористичного угрупування ХАМАС на Ізраїль перевищила 600 осіб, ще 2048 осіб отримали поранення.

Головне