Внаслідок обстрілів Херсонщини одна людина загинула, п'ятеро постраждали, – ОВА

Внаслідок обстрілів Херсонщини одна людина загинула, п'ятеро постраждали, – ОВА

Внаслідок російських обстрілів Херсонської області протягом минулої доби, 5 січня, одна людина загинула і ще п'ятеро отримали поранення.

Про це повідомив очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у своєму Telegram-каналі. За його словами, протягом минулої доби російські окупаційні війська здійснили 112 обстрілів.

Зокрема, загарбники випустили 671 снаряд з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БПЛА та авіації, з них - один ракетний. Також по обласному центру - Херсону - ворог випустив 39 снарядів за добу, додав Прокудін.

Російські війська цілились у житлові квартали населених пунктів Херсонщини та по сільськогосподарському підприємству в Херсонському районі. Загалом через російську агресію 5 січня одна людина загинула (у селі Інгулець від ракетного удару), ще п'ятеро осіб дістали поранення.

Нагадаємо, російські окупаційні війська в п'ятницю, 5 січня, вдарили по аграрному підприємству в селі Інгулець, що в Херсонській області. Через атаку загарбників від отриманих поранень загинув 35-річний чоловік. Крім того, було травмовано 60-річного місцевого мешканця. Йому надали медичну допомогу в медичному закладі, а надалі чоловік буде лікуватись амбулаторно.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська у пʼятниці, 5 січня, вчергове обстріляли Херсон. У результаті пошкоджено будинки мирних жителів та склад з гуманітарною допомогою. Внаслідок обстрілу поранення отримали чотири особи. Медики надавали допомогу постраждалим особам, при цьому одна жінка відмовилась від госпіталізації.

Головне