Внаслідок ранкового обстрілу Нікополя є загиблий та травмовані (фото)

Внаслідок ранкового обстрілу Нікополя є загиблий та травмовані (фото)

Зранку в суботу, 6 січня, російські окупаційні війська завдали удару по місту Нікополь Дніпропетровської області. Внаслідок атаки загинула людина та є травмовані.

Про це повідомив очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак у своєму Telegram-каналі. Як зазначається, через дар було вбито 45-річного чоловіка. Також було поранено 16-річну дівчинку і чоловіка 66 років. 

За словами очільника ОВА, обстріл стався вранці 6 січня. Ворог вдарив артилерією по місту на Дніпропетровщині. У Нікополі також було пошкоджено 13 приватних будинків та шість господарських споруд. При цьому уламками зачепило кілька авто, лінії електропередач та газогін. Інші подробиці обстрілу ще уточнюються.

Крім того, Лисак повідомив про обстріл, який відбувся ввечері 5 січня. Тоді російські загарбники вчергове обстріляли Нікопольський район Дніпропетровщини. З важкої артилерії вони вдарили по Марганецькій громаді. Жертв внаслідок обстрілу не було. Вночі атак на регіон росіяни не здійснювали.

Нагадаємо, внаслідок російських обстрілів Херсонської області протягом минулої доби, 5 січня, одна людина загинула і ще п'ятеро отримали поранення. Протягом минулої доби російські окупаційні війська здійснили 112 обстрілів і випустили 671 снаряд з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БПЛА та авіації, з них - один ракетний.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, за підсумками бойової доби 5 січня сукупні втрати російської армії у війні проти України зросли на ще 800 солдатів.

Головне