Внаслідок удару рф по Павлоградському району загинула людина, - Дніпропетровська ОВА

Внаслідок удару рф по Павлоградському району загинула людина, - Дніпропетровська ОВА

Внаслідок удару рф по Павлоградському району загинула людина. Про це повідомивголова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Ворог атакував регіон ракетами.

Попередньо, четверо постраждалих. Наразі всі доставлені до лікарні. Усіх оперують. Дві людини - у важкому стані.

Нагадаємо, російське окупаційне військо вранці 8 грудня здійснило спробу вдарити по Києву крилатими ракетами. Усі повітряні цілі агресора були ліквідовані ще на підльоті до міста, прозвітували у КМВА.

Противник цього дня вперше за майже 80 днів застосував стратегічну авіацію для атаки на столицю, пуски ракет здійснювались з повітряного простору Саратовської області. 

"Після тривалої паузи у 79 днів, ворог поновив удари крилатими ракетами з бортів стратегічної авіації Ту-95МС. Попередньо, біля 10-ти бомбардувальників-ракетоносців випустили крилаті ракети типу Х-101/555/55 з району міста Енгельс, Саратовської області", - уточнив очільник КМВА Сергій Попко. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, цієї ночі, 8 грудня, росіяни масовано обстріляли Харків ракетами, ймовірно для атаки були застосовані боєприпаси С-300. В обласному центрі внаслідок стались руйнування та пожежі. Відомо про двох поранених осіб. 

 

 

 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.