Вночі ворог атакував Дніпропетровщину: що відомо

Вночі ворог атакував Дніпропетровщину: що відомо

Армія рф в суботу, 11 листопада, вчергове атакувала Дніпропетровщину безпілотниками. Про це повідомляє очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. 

“Вночі ворог масовано атакував область безпілотниками. П'ять з них збили наші оборонці - у Павлоградському, Кам'янському, Дніпровському та Криворізькому районах” - йдеться в повідомленні.

Лисак розповів, що два безпілотника типу Shahed поцілили у будівлю. Внаслідок ворожого обстрілу виникла пожежа, яку рятувальники оперативно ліквідували.

Також російські загарбники цілили по Марганецькій громаді, що на Нікопольщині. Була завдано понад півдесятка пострілів з важкої артилерії. 

Нагадаємо, що російські окупанти у пʼятницю, 10 листопада, вчергове атакували Одеську область, в результаті постраждали троє осіб.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо за минулу добу, 9 листопада, здійснило 97 обстрілів Херсонщини та вбило в регіоні двох мирних жителів.

 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.