Ворог атакував Україну "шахедами": зведення за ніч

Ворог атакував Україну

Впродовж вечора та ночі на 2 лютого армія окупантів запустила ударні безпілотники на південь України. Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

На межі Херсонської та Миколаївської областей зафіксували "шахеди", вони рухались у напрямку заходу. Близько 21:00 було оголошено відбій загрози.

Вдруге у тих же областях "шахеди" з'явились близько 22:30. З Миколаївщини вони рухались на Кіровоградщину і далі у північному напрямку.

У період з 23:00 до 00:30 у ПС ЗСУ повідомили про нові групи БПЛА з Миколаївської області в напрямку Кіровоградщини і далі на північ, а також в північно-східному напрямку.

О 00:52 про загрозу "шахедів" стало відомо на Харківщині. А після 1:00 на Донеччині. 

Також повітняну загрозу зафіксували у районі Кривого Рогу.

Відбій тривоги по областях дали після 4:30.

Нагадаємо, армія окупантів вдарила авіабомбами по пам'ятці національного значення "Кам'янська Січ", що на Херсонщині. Про це повідомили в Міністерстві культури та інформаційної політики.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська вчергове атакували Херсонську область, в результаті обстрілу є загиблі та постраждалі. Про це повідомив очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

"Росіяни вбили у Бериславі двох іноземних волонтерів – громадян Франції", - зазначив очільник ОВА Олександр Прокудін.

 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.