Ворог вгатив з артилерії по Куп'янську: є жертви

Ворог вгатив з артилерії по Куп'янську: є жертви

Військовослужбовці рф у вівторок, 12 грудня, накрили артилерійським вогнем місто Куп'янськ. Внаслідок ранкової атаки є загиблий та поранений, повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов. 

Загиблим виявився 73-річний місцевий житель. Осколкові поранення отримав чоловік 79 років, його нині ушпиталено.  

В результаті обстрілу постраждали також і житлові будинки. На місці влучань наразі перебувають правоохоронні органи, вони займаються документацією чергового злочину агресора. 

Напередодні, 11 грудня, ввечері через ворожий обстріл міста сталась пожежа у господарчій споруді. Також учора росіяни били і по Куп'янськ-Вузловому, під удар КАБу потрапив один з багатоквартирних будинків. В обох випадках минулось без травмованих або загиблих

Загалом минулої доби окупаційна армія рф обстріляла майже два десятки міст та сіл на Харківщині, серед яких Вовчанськ, Плетенівка, Дворічна, Синьківка,Іванівка, Берестове та інші. Ворог гатив по області з артилерії та мінометів. 

Нагадаємо, противник у ніч з 11 на 12 грудня вкотре атакував Україну "шахедами", частину з них було скеровано на Одещину. В результаті нічного повітряного нападу на території області зафіксовані ушкодження цивільної інфраструктури. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Харкові зранку 12 грудня чоловік згорів у ліфті багатоповерхового будинку внаслідок пожежі.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.