Ворог вночі обстріляв Нікопольщину: в ОВА розповіли про наслідки атаки

Ворог вночі обстріляв Нікопольщину: в ОВА розповіли про наслідки атаки

Російські війська в ніч на 21 квітня тричі відкривали вогонь з важкої артилерії по Нікополю та ще двом громадам на Дніпропетровщині.

Про це інформує начальник Дніпропетровської обласної адміністрації Сергій Лисак у Telegram.

За його словами, росіяни атакували нікопольщину пізно ввечері 20 та вночі 21 квітня. Ворог тричі відкривав вогонь з важкої артилерії. Також застосував два ударних дрони різних модифікацій. Атаковані районний центр, а також громади Мирівська і Червоногригорівська.

Лисак також зазначив, що внаслідок обстрілів було пошкоджено п'ятиповерховий будинок, п'ять приватних будинків та дві господарські споруди, а також парники. На щастя, ніхто з мешканців не постраждав.

Варто нагадати, що російські окупанти в ніч на 21 квітня відкрили вогонь по Херсону. В результаті попадання снарядів в місті виникла пожежа. Були влучання в Бериславському районі, в місті Берислав.

Як писав "Ми-Україна" раніше, загальна кількість втрат російської армії з початку вторгнення складає 459 530 військових. Лише за минулу добу окупанти втратили 950 своїх військових. Крім того, ЗСУ знищили 41 артилерійську систему та чотири засоби протиповітряної оборони ворога.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.