Ворог вночі вдарив по Добропіллю: є поранені

Ворог вночі вдарив по Добропіллю: є поранені

Військовослужбовці рф у ніч з 20 на 21 лютого здійснила дронову атаку на Добропілля Покровського району Донецької області. Ворог скерував по місту два дрони-камікадзе, цілив по житловому масиву. 

Як повідомили в прокуратурі Донеччини, внаслідок атаки є травмовані.

"Внаслідок влучання засобів ураження по житловому сектору отримали тілесні ушкодження двоє жінок 37 і 63 років, які мешкали в одному з будинків", - йдеться у повідомленні. 

Одну з жінок госпіталізували, іншій - надали допомогу на місці.

Нині на місці працюють представники правоохоронних органів та Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Як відомо, ввечері 20 лютого росіяни завдали удар по Краматорську. Керівник Донецької ОВА Вадим Філашкін повідомив, що під вогнем опинилась промзона та житлова забудова. У прокуратурі Донеччини повідомили про щонайменше шестеро поранених цивільних громадян. 

Нагадаємо, окупанти вночі 21 лютого атакувало мирні українські населені пункти дронами-камікадзе. Для завдання ураження ворог використав боєприпаси типу С-300, Х-59, Х-22 та "шахеди". З 19 випущених противником баражуючих боєприпасів ППО збила 13, частина із не уражених безпілотників цілей не досягла. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, окупаційна армія рф останніми днями суттєво посилила обстріли території Запорізької області. Якщо раніше, в середньому, їх було не більше 130, то за минулу добу - вже 516. Упродовж вчорашнього дня противник бив по мирних населених пунктах області зі ствольної та реактивної артилерії, застосовував під час атак дрони та авіацію.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.