Ворог вранці масовано вдарив по Вовчанську: прогриміло не менше 30 вибухів

Ворог вранці масовано вдарив по Вовчанську: прогриміло не менше 30 вибухів

Військовослужбовці рф 1 березня вранці накрили вогнем Вовчанськ, що  у Чугуївському районі Харківської області. В населеному пункті прогриміло як мінімум три десятка вибухів, є поранений та руйнування. 

Як повідомили в Поліції Харківщини, ворог відкрив вогонь по місту близько 11 ранку.

"Пошкоджені приватні будинки. Поранення отримав місцевий житель 1956 року народження", - інформують правоохоронці. 

На місцях атаки перебувають правоохоронці та вибухотехніки.

Вовчанськ зазнав ворожого вогневого ураження і напередодні. Вночі противник гатив по місту з реактивної артилерії, в результаті атаки руйнувань зазнала будівля складу та чотири ангарів. Вдень окупанти застосували по місту дрон, атакою пошкоджено приватні будинки та поранено одну людину. 

В цілому за добу армія рф обстріляла півтора десятка міст та сіл Харківщини, серед яких Дворічна, Синьківка та Петропавлівка. Напередодні росіяни скинули 500-кілограмову авіаційну бомбу  (ФАБ-500) на Осинове.

Нагадаємо, цієї ночі російські загарбники атакували Україну дронами-камікадзе та ракетами. Для завдання ураження агресор запустив чотири "шахеди" та п'ять зенітних керованих ракет С-300. Українська ППО впоралась з усіма випущеними росіянами ударними дронами.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо має певні локальні успіхи на Авдіївському відтинку фронту. Як пояснили в ОСУВ "Таврія", це обумовлено нарощуванням обстрілів та чисельності штурмових груп, а також використанням свіжих резервів ворога на полі бою.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.