Ворог знову вдарив по Селидовому: поранено двох дітей

Ворог знову вдарив по Селидовому: поранено двох дітей

Окупаційна армія рф вночі у понеділок, 12 лютого, здійснила черговий ракетний удар по м. Селидове на Донеччині. Для завдання ураження росіяни використали три зенітні керовані ракети С-300, цілили по житловому сектору.

Обстріл було здійснено після опівночі, поранень зазнало троє людей. 

"2 лютого 2024 року, близько 00:30, війська рф здійснили обстріл приватного сектора м. Селидового трьома ракетами С-300. В результаті атаки поранено 63-річну жінку та двох її онуків 10 й 17 років", - інформує Офіс генпрокурора. 

У всіх постраждалих діагностували мінно-вибухові травми і забійні рани. Бабуся з онуками нині перебувають у медичному закладі.

Внаслідок ракетного удару по Селидовому руйнувань зазнали як мінімум 15 домоволодінь, також пошкоджено лінії електропередач.

Нагадаємо, попередній масований пуск ракет по Селидовому окупанти здійснили 8 лютого. Один з восьми випущених росіянами боєприпасів поцілив у житловий багатоквартирний будинок. Поранень зазнали семеро мирних мешканців, серед яких шестирічний хлопчик.

Як писав "Ми-Україна" раніше, військовослужбовці рф вночі 12 лютого атакували ударними дронами енергетичну інфраструктуру Павлограда, що у Дніпропетровській області. "Прилетіло" по одній з підстанцій "Укренерго", живлення зникло в семи шахтах, на заводі та у понад 50 000 абонентів.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.