Ворожий удар по спорткомплексу "Локомотива": у медзакладі помер один із постраждалих

Ворожий удар по спорткомплексу

У Києві в медичному закладі у пʼятницю 26 січня, помер один з постраждалих внаслідок ракетного обстрілу по спорткомплексу "Локомотива", який окупанти здійснили 23 січня. про це йдеться на Facebook-сторінці ФК "Локомотив". 

Відомо, що чоловік знаходивмя в лікарні в комі.

"Трагічна звістка надійшла сьогодні ввечері. Внаслідок терористичного російського ракетного удару по Локомотиву 23 січня, нажаль загинув один із постраждалих, Михайло Донський, що перебував у важкому стані, у комі", - йдеться в повідомленні.

За словами знайомих, він був колишнім спортсменом з пауерліфтингу. Регулярно відвідував спорткомплекс разом із друзями і близькими.

"Виражаємо найглибші співчуття родині загиблого. Сил і терпіння, аби пережити цей важкий час. Ця втрата є надважкою для всієї родини Локо", - зазначили в пресслужбі.

Нагадаємо, що під час масованої ракетної атаки по Києву 23 січня руйнувань зазнав спортивний комплекс "Локомотив", який знаходиться у столичному Солом'янському районі.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, під час масованого ракетного обстрілу Києва 23 січня ушкоджень зазнав спортивний комплекс "Локомотив", що у Солом'янському районі столиці. 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.