З п'яти населених пунктів Мар'їнської громади на Донеччині евакуювали усіх дітей

З п'яти населених пунктів Мар'їнської громади на Донеччині евакуювали усіх дітей

Впродовж тижня з п'яти населених пунктів Мар'їнської громади Донецької області вдалося евакуювати усіх дітей. Про це повідомив очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін. 

"За цей тиждень ми змогли евакуювати всіх дітей із 5 населених пунктів Мар’їнської громади. 16 дітей залишаються у Торецькій громаді, ще 2 – в Очеретинській", – написав Філашкін.

Ще у двох громадах залишилося 18 дітей.

До 24 лютого 2022 року на підконтрольній українській владі території Донецької області проживали понад 1 мільйон 900 тисяч осіб. Станом на 16 лютого 2024 року – 523 567 осіб.

Нагадаємо, польські жінки зібралися у Конгрес і висловили обурення та незгоду з формою сільськогосподарських протестів у Польщі. Про це повідомляють на сайті "Польсько-український економічний портал".

Як писали "Ми-Україна" раніше, на Донеччині Сили оборони України вразили ЗРК “Тор” та важку вогнеметну систему ТОС-1А “Солнцепьок”. Про це повідомив командувач Оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” генерал Олександр Тарнавський.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.