Залужний розповів, чи вистачить зброї для всіх мобілізованих

Залужний розповів, чи вистачить зброї для всіх мобілізованих

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний під час брифінгу розповів, чи вистачить зброї для всіх мобілізованих. Про це повідомила кореспондентка "Ми-Україна" Олена Чернякова.

За його словами, проблем не має бути, адже у першу чергу Україна має своїх іноземних партнерів.

"Я впевнений, що західні партнери залишаться поруч із нами. Що стосується потреби, яка не залежить від західних партнерів, відповідно, всі ці потреби сформовані та знаходяться в Міністерства оборони, досі жваво зараз обговорюються і вже деякі почали реалізовуватися. Безпосередньо, усі ці цифри та всі потреби нами сформовані до кінця, і я гадаю, що проблем з цим не буде", – зазначив головнокомандувач ЗСУ під час брифінгу.

Залужний додав, що й у 2023 році у військового командування були досить амбітні цілі. Він не розчарований тим рівнем забезпечення, яке було в цьому році.

Нагадаємо, головнокомандувач Збройних сил України Володимир Залужний заявив, що не задоволений роботою ТЦК, інакше не треба було б обговорювати законопроєкт про мобілізацію. За його словами, робота по зміні керівництва територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК СП) продовжується. Проте на безпосередню роботу центрів це не вплинуло.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, з Міністерством оборони України було погоджено демобілізацію українських військових через 36 місяців після початку служби, але за певних умов, розповів головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

Головне