Залужний: Україна має можливість одночасно готувати до 10 бригад

Залужний: Україна має можливість одночасно готувати до 10 бригад

Україна наразі має можливість одночасно готувати до 10 бригад. Про це під час брифінг заявив Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний, передає кореспондентка телеканалу "Ми-Україна" Олена Чернякова.

Головнокомандувач ЗСУ, наголосив, що в нас є можливість використовувати як наші можливості, так і можливості наших партнерів, які приділяють значну увагу українським захисникам.

"Я згоден з будь-якими ініціативами, які навіть підвищують відповідальність за потрапляння людини на фронт непідготованою. Такого бути не може. У нас є чудова можливість використовувати як наші можливості, так і можливості наших партнерів - і вони приділяють підготовці наших військ велику увагу", - наголосив Залужний.

Він додав, що армії потрібні люди, які можуть виконувати бойові завдання.

"Що стосується молоді віком від 18 до 25 років. Я хочу, щоб до армії приходили люди, якіі вміють виконувати бойові завдання", - підсумував Головнокомандувач ЗСУ.

Нагадаємо, що у західних ЗМІ не завжди пишуть про реальну ситуацію в Україні, адже там чітко не знають, що тут відбувається, а експертів, які на цьому знаються, дуже мало.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, військове командування не хоче втручатися у питання, хто може мати відтермінування від мобілізації

 

Головне