Замовив вбивство сусіда за 10 тисяч доларів: в одному з сіл Одеси затримали чоловіка

Замовив вбивство сусіда за 10 тисяч доларів: в одному з сіл Одеси затримали чоловіка

Мешканець одного з сіл Одеського району замовив вбивство свого сусіда через неприязнь. Про це повідомили у Національній поліції.

Він мав довготривалі неприязні відносини з сусідом, а тому вирішив замовити його вбивство. Причому замовнику було неважливо як виконають завдання. Він вимагав лише підтвердження злочину.

За злочин він запропонував 10 000 доларів. 

Проте "виконавці" звернулися до правоохоронців. Поліцейські, дізнавшись про намір, інсценували вбивство від імені одного з них. І надіслали "звіт" замовнику. Коли той приїхав передавати кошти, його затримали. Чоловік, якого планували вбити, залишився живим.

За це йому загрожує довічне.

Нагадаємо, правоохоронці завершили спецрозслідування щодо двох російських військових, які вбили дитячого письменника Володимира Вакуленка та ще трьох українців під час окупації частини Харківської області. Про це повідомила пресслужба Харківської обласної прокуратури.

Справу, фігурантами якої є два уродженця міста Луганськ, передали до суду. Встановлено, що окупанти з позивними "Лев" та "Удод" спершу намагалися схилити письменника Вакуленка до співпраці під час окупації Харківщини, а коли не вийшло, командир роти "Лев" наказав своєму побратиму-кулеметнику застрелити письменника. "Удод" вистрілив у чоловіка з пістолета Макарова.

Як писали "Ми-Україна" раніше, в Чернігові у підвалі багатоквартирного будинку вибухнув невідомий предмет. У результаті загинув 60-річний чоловік.

Інцидент стався 3 січня приблизно о 13:00. Поліція повідомила, що внаслідок вибуху загинув чоловік 1963 року народження.

 

Головне