Здригнулось все місто: окупанти вдарили по середмістю Херсона, постраждали семеро осіб (фото)

Здригнулось все місто: окупанти вдарили по середмістю Херсона, постраждали семеро осіб (фото)

Російське окупаційне військо ввечері 27 жовтня вдарило по Херсону. Як повідомив херсонський міський голова Роман Мрочко, у місті пролунав потужний вибух.

Згодом він додав, що внаслідок ворожого удару у середмісті Херсона багато пошкоджених будинків. Також відомо про постраждалих.

"Внаслідок недавнього обстрілу Херсона з боку російських ворожих військ пошкоджені більше десятка житлових будинків у середмісті! Наразі відомо про кількох постраждалих. Один ушпиталений. Інформація уточнюється", - повідомив голова Херсонськой міської військової адміністрації.

Водночас у Державній службі України з надзвичайних ситуацій заявили, що удар було здійснено по центральній частині Херсона і внаслідок нього здригнулось все місто.

"Херсон. Ввечері від потужного вибуху здригнулось все місто. Ворог поцілив в самий центр Херсону. Рятувальники одразу прибули на місце події. В одному з будинків було заблоковано двох жінок, 76 та 83 років. Надзвичайники евакуювали їх з приміщення.

Також від вибуху виникла пожежа зруйнованих конструкцій будинків, яку вогнеборці швидко ліквідували", - зазначили у ДСНС.

photo_2023-10-27 20.32.04.jpeg (63 KB)

photo_2023-10-27 20.32.05.jpeg (69 KB)

За останніми даними, внаслідок обстрілу Херсона постраждали семеро осіб. Зокрема, легкі поранення отримали жінки віком 82, 76 і 49 років, їм надали допомогу в лікарні. Крім того двоє чоловіків 54 років, а також 55 і 58 років отримали множинні осколкові поранення.

Як повідомляли "Ми-Україна", Нікополь вдень 27 жовтня пережив черговий ворожий артилерійський обстріл. Внаслідок удару по місту постраждала пʼятирічна дитина.

Головне