Зеленський обговорив захист Херсона та воєнний бюджет на наступний рік

Зеленський обговорив захист Херсона та воєнний бюджет на наступний рік

Володимир Зеленський провів Ставку на якій обговорив стратегію захисту Херсону, воєнний бюджет на наступний рік та ситуацію на фронті.

Про це повідомив Зеленський.

Президент заслухав звіти командувачів про ситуацію на фронті на ключових напрямках: Куп’янський, Бахмутський, Авдіївський, Мелітопольський та лівобережжя Херсонщини.

Планують підсилити протиповітряну оборону, засобів контрбатарейної боротьби, РЕБ та розвідки.

Також піднімати питання, щодо евакуації українців та громадян наших країн-партнерів із Гази.

Нагадаємо, російські окупаційні війська у пʼятницю, 10 листопада, вчергове атакували Нікополь Дніпропетровської області, в результаті одна людина загинула, а інша отримала поранення. Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Відомо, що загинула 67-річна жінка. Поранення отримав і 68-річний чоловік - його госпіталізували до медичного закладу, де він знаходиться під наглядом лікарів. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські загарбники у вівторок, 7 листопада, двома ракетами обстріляли цивільну інфраструктуру в одному з населених пунктів Михайлівської громади Запорізької області. 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.