Зеленський відреагував на нічний обстріл Херсона

Зеленський відреагував на нічний обстріл Херсона

Президент України Володимир Зеленський відреагував на масштабний обстріл Херсона. Про це глава держави повідомляє в своєму Telegram-каналі.

За його словами, ліквідація наслідків тривала всю ніч. Фахівці працюють цілодобово, щоб відновити в місті постачання електрики.

"Усю ніч тривала ліквідація наслідків російських ударів по Херсону. Жорстокі терористичні обстріли. Свідомо – саме по цивільній інфраструктурі, яка забезпечує життя, та по звичайних вулицях. Від обстрілів постраждали школа, лікарні, котельня, тепломережі міста, житлові приватні та багатоповерхові будинки. Є поранені, серед них дитина. Усім постраждалим надається допомога. На жаль, є загиблі. Мої співчуття рідним", - зазначив український президент.

Внаслідок ворожого обстрілу постраждали школа, лікарні, котельня, тепломережі міста, житлові приватні та багатоповерхові будинки.

Нагадаємо, що російські окупанти вдарили по Херсону ввечері 23 грудня. Внаслідок ворожого обстрілу було пошкоджено газову мережу. 

Як повідомляли "Ми-Україна", російські окупаційні війська вчергове атакували Херсонську область, в результаті ворожої атаки 68-річний чоловік зазнав вибухової травми. Лікарі діагностували в уроженця Херсонщини поранення ніг та черева. 

 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.