"Зробили все, і навіть більше": командир 3 ОШБр Андрій Білецький про вихід з Авдіївки

Командир Третьої окремої штурмової бригади Андрій Білецький подякував воїнам бригади за гідний бій з ворогом у Авдіївці та повідомив про відхід на підготовлені позиції. Про це повідомляють у пресцентрі 3 Окремої штурмової бригади. 

"Дякую бійцям за гідний бій, який дали ворогу в Авдіївці, в умовах тотальної кількісної переваги росіян у живій силі, в техніці, у снарядах. Зробили все, і навіть більше. Дякую за стійкість кожному", – йдеться в заяві.

Він заявив, що війська відходять на підготовлені позиції, щоб повернутися і завдати ще сильнішого удару.

"Відходимо на підготовлені позиції, щоб повернутися і завдати ще сильнішого удару. Дякую командуванню за виважене рішення. Бій триває", - зазначив Андрій Білецький.

Нагадаємо, українські війська виходять з Авдіївки Донецької області, аби уникнути оточення. Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

Таке рішення ухвалили, щоб уникнути оточення та зберегти життя і здоров’я військовослужбовців.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на деяких позиціях в Авдіївці, що в Донецькій області, оборону тримають шість українських воїнів, а штурмують - близько 100 окупантів.

Про це розповів заступник командира Третьої окремої штурмової бригади Максим Жорін у своєму Telegram-каналі.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.