ЦПД про вибух у будинку в Бєлгороді: Схоже на провокацію рф

ЦПД про вибух у будинку в Бєлгороді: Схоже на провокацію рф

Вибух у житловому будинку у Бєлгороді, який прогримів вдень 12 травня, має ознаки провокації. Про це заявив керівник Центру протидії дезінформації Ради національної безпеки і оборони України Андрій Коваленко.

Він наголосив, що на оприлюднених з місця інциденту кадрах не видно жодних падаючих об‘єктів. Це може свідчити про те, що багатоповерхівку підірвали.

"Будинок у Бєлгороді схоже підірвали. На відео з камер не видно падаючих об‘єктів, відповідно, всі звинувачення росіян в обстрілі Силами оборони наразі не відповідають дійсності. 

Цілком схоже на провокацію росії, або інформаційну провокацію з роздування ситуації, для виправдання подальших ударів по житлових будинках українських міст", - наголосив Коваленко.

Крім того він додав, що це міг бути побутовий вибух. За його словами, роспропаганда нині вже почала викручувати цей інцидент у власних інтересах.

Як повідомляли "Ми-Україна", у Бєлгороді під час розбору завалів багатоповерхівки обвалився незакріплений дах. Щонайменше троє людей постраждали.

Головне